Anmälan

Sista anmälningsdag 23/5-21, anmäl innan 25/4 och få en huvtröja istället för funktions t-shirt!

Nu har anmälan stängt. Inom kort skickas information ut till dig som anmält dig. 

Dina personuppgifter

För att administrera Track and Field Summer Camp behöver vi personuppgifter av er. Namn och adress och E-post sparas för information inför och under aktiviteten samt för fakturering av anmälningsavgiften. Enligt lagen om bokföring måste vi behålla underlag för bokföring i sju år. Vi använder uppgifterna också för lokalt aktivitetsstöd dessa sparas därför under ca ett år efter genomförd aktivitet. Vi har inte i övrigt för avsikt att lämna ut uppgifterna till tredje part annat än just det som krävs för själva administrationen av aktiviteten, men det kan innebära att namn finns i molnlösningar ägda av t ex Google eller Microsoft under aktiviteten och på hemsidans webbhotell Inleed.

Anmälningsvillkor

Betalning

Efter sista anmälningsdag kommer det att skickas ut ett mejl med praktisk information och med en betalningsavi. Betalning måste vara gjord före deltagande. 

Vid sjukdom

Om ditt barn blir sjukt ber vi er att behålla barnet hemma enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ni anmäler i så fall detta till oss före dagens start. Blir barnet sjuk före veckan kommer vi, att om det är praktiskt möjligt, försöka erbjuda plats en annan deltagarvecka, vi kommer dock inte kunna betala tillbaka avgiften. Avgiften är en anmälningsavgift och om ni väljer att inte utnyttja platsen så kan vi inte kompensera er för detta. 

Vid inställd aktivitet

Om vi måste ställa in hela aktiviteten betalas pengarna tillbaka.


Har jag fått plats?

Ja, har du anmält dig så har du fått plats – kontrollera gärna att du fått en bekräftelse med er anmälan via E-post. Vi kommer stänga inte anmälningsbara alternativ när de är fulla.